epassprot io1 top web

Prvý výstup projektu ePassport je pripravený na stiahnutie. Tento dokument môžete používať ako nástroj na prípravu dobrovoľníka pred jeho dobrovoľníctvom v zahraničí. 

Hlavným cieľom projektu ePassport je posilniť kapacity organizácií pôsobiacich v oblasti odborného vzdelávania a prípravy (OVP) a zlepšiť ich techniky a metódy prípravy a sledovania ich príjemcov, ktorí sa zúčastňujú na projekte hybridnej a virtuálnej mobility.

Na splnenie týchto cieľov konzorcium ePassport vyvinulo tento nástroj, ktorý má budúcim účastníkom odborného vzdelávania a prípravy pomôcť pri tvorbe projektu počas prípravy a následných krokov na diaľku (hybridne alebo virtuálne).

V skutočnosti sa chystáte konkretizovať svoj projekt európskej alebo medzinárodnej mobility. Našou úlohou ako vysielajúcej organizácie (SO) je podporovať Vás pri príprave Vášho odchodu, sprevádzať Vás počas celého projektu mobility až do ukončenia Vašej misie a vykonať priebežné a záverečné hodnotenie vášho projektu.

Preto ADICE, Forum Educativo, KANE & KERIC pripravili tento nástroj, ktorý bude Vaším "pasom mobility" pre všetky fázy Vášho projektu.

Časti elektronického pasu sú zamerané na rozvoj a zlepšenie:

  • Vašich vedomostí o hostiteľskej krajine
  • Vášho projektu mobility (osobného a profesionálneho)
  • Vášho chápania Európy a jej fungovania
  • Vašej prípravy na pracovné pohovory (životopis, motivačný list atď.)
  • Vášho pochopenia fungovania hostiteľskej organizácie
  • Vášho sebahodnotenie a schopnosti monitorovať zručnosti (pred hybridnou alebo virtuálnou mobilitou, počas nej a po nej).
  • A iné

K dispozícii máte slovenskú  shade button, anglickú  shade button, španielsku  shade button, francúzku  shade button a grécku  shade button verziu. 

Všetko o projekte a zvyšné tri výstupy("eGuide", "Elektronický zápisník hybridnej a virtuálnej mobility" a "eFollow-up") nájdete u nás na stránke: ePassport projekt KA2  shade button

Ak sa Vám tento nástroj páči, dajte nám spätnú väzbu na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Ďakujeme. 

Ak Vás článok zaujal, zazdieľajte ho na Facebook-u: