10

Čas plynie ako voda odkedy sme prišli do hlavného mesta Tbilisi. Mám sa veľmi dobre, počasie sa ochladzuje ale v Gruzínsku je čo robiť jedno aké ročné obdobie.

November je pre našu organizáciu Droni veľmi rušný. Prečo? Lebo doslova celý november máme projekty nasledujúce hneď po sebe. Aby sme aj my dobrovoľníci videli aj z logistického hľadiska ako projekt funguje, tak každý z nás sa aspoň na jednom zúčastňuje. Ja som napríklad minulý týždeň bola na projekte Erasmus+ o tom ako vniesť vzdelávanie do hier a escape rooms. Projekt bol skvelý a veľa som sa naučila keďže som tam bola zároveň ako člen tímu i ako účastník. V nedeľu odchádzam na ďalší projekt o Migrácii do Bakuriani na ktorom sa zúčastní aj moja druhá slovenská polovička Tess.

Naše hodiny gruzínčiny sú každý týždeň intenzívne a okrem toho že sme sa naučili abecedu a viac než vetu ,,nehovorím po gruzínsky", sa bavíme aj o rôznych spoločensky relevantných témach, od toho aké plastické operácie sú populárne v Gruzínsku po protesty za oslobodenie bývalého prezidenta.

6

Čoskoro máme aj On-arrival training, no ten sa bohužiaľ uskutoční online. Nedávno som navštívila sulphur baths do ktorých sa čoskoro chystám znova lebo taký bazén s horúcou vodou je v chladnom počasí to pravé orechové. Okay, najprv mi voda smrdela ako hnilé vajíčka ale po 5 minútach je to skvelé.

Ak by sa niekto chystal do Gruzínska alebo by niekoho niečo zaujímalo stačí napísať ;) 

Domini z Gruzínska

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

 

CV a motivačný list v angličtine, ako aj akékoľvek otázky pošli Lenke.

Aktuálne otvorené projekty našich partnerov a všetko o dobrovoľníctve v zahraničí nájdeš na našej stránke 👇

 

 

Lenka Hruškova Šimon Mareček
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
+421 902 617 922
 

Ak Vás článok zaujal, zazdieľajte ho na Facebook-u: