thumb

 Online výučba s vysokým štandardom

Pandémia COVID-19 stále obmedzuje život každého jednotlivca na planéte. Najhoršia časť na Slovensku sa však zdá byť skončená, pretože sa otvárajú obchody, reštaurácie a dokonca aj bary. Predpisy sa zdajú byť voľnejšie a voľnejšie. Skutočné vyučovanie tvárou v tvár počas tohto obdobia, žiaľ, stále predstavuje riziko pre našich študentov a našich učiteľov. Stále však chceme pokračovať v našom vzdelávacom programe. Počas posledných niekoľkých týždňov sme mali veľa zábavy pri výučbe angličtiny, nemčiny, francúzštiny a španielčiny. Online výučbový program stále prebieha (v okamihu písania), takže sa k nám pridajte! :)

Keďže sa štýl výučby online líši od štýlu výučby tvárou v tvár, všetci naši učitelia sa zúčastnili na metodickom školení vedenom Lenka Petríková, aby sa naučili know-how.

Livestreams

Tiež sme sa rozhodli vyrobiť nejaký online obsah.

Jedným z našich živých vysielaní je náš (takmer) týždenný hudobný živý prenos, ktorý vedie Anya a Thibault. Vaša žiadosť o skladbu sa veľmi cení. Počas živého vysielania môžete požiadať o skladbu tak, že nám pošlete správu prostredníctvom Facebooku alebo Instagramu ALEBO naživo. Sledujte náš Newsfeed on Facebook alebo náš príbeh o Instagram zostať v obraze.

Pokračovali sme aj v našej sérii Euroweek, ktorá bola k dispozícii iba pre školy, s ktorými spolupracujeme. Počas karanténnych dní sme vydali niekoľko videí, ktoré vám umožnia hlbšie porozumieť rôznym krajinám. Tieto videá sú spojené aj s niektorými otázkami. Ak dokážete na tieto otázky odpovedať, môžete od nás dostať darček. ;)

Nájdete tu oba živé toky.

 

 
Ak Vás článok zaujal, zazdieľajte ho na Facebook-u: