Téma: Prípravné formuláre účastníkov mobilít budú čoskoro k dispozícii online.

Program: Erasmus+

Cieľom projektu ePassport je posilniť kapacity organizácií pôsobiacich v oblasti odborného vzdelávania a prípravy (OVP) a zlepšiť ich techniky a metódy prípravy a sledovania účastníkov hybridného a/alebo virtuálneho projektu mobility online.

Vytvorenie materiálov ePassport, ktoré vypracovali partneri projektu (ADICE (Francúzsko), Forum Educativo (Španielsko), KANE (Grécko), KERIC (Slovensko)), pomôže budúcim účastníkom odborného vzdelávania a prípravy vytvoriť ich projekt počas prípravy a následného monitorovania na diaľku (hybridného alebo virtuálneho).

V súčasnosti partneri pracujú na experimentálnej fáze nástroja. Ako to prebieha? Každá organizácia prezentuje vyvinutý nástroj približne 10 účastníkom hybridnej a virtuálnej mobility a najmenej 5 odborníkom z oblasti OVP s cieľom zhromaždiť názory a pripomienky. Táto spätná väzba umožní konzorciu zlepšiť nástroj a získať jeho konečnú verziu. Tieto hárky budú k dispozícii online v jazykoch konzorcia a v angličtine, aby ste k nim mali možnosť prístupu.

Zároveň celé partnerstvo pracuje na štruktúre "elektronickej príručky pre online školenia pred odchodom účastníkov". Sú v ňom zhromaždené rôzne nástroje a pedagogické príklady, ktoré sú zaujímavé pre odborníkov v oblasti odborného vzdelávania a prípravy, ktorí si chcú rozšíriť prístup a znalosti o existujúcich digitálnych pedagogických nástrojoch na realizáciu elektronického vzdelávania.

Nemôžete sa dočkať, kým budú tieto nástroje online? My tiež! Ale nebojte sa, je to len otázka času! Takže zostaňte naladení ePassport Projekt KA2

1 keric logo 1 keric logo 1 keric logo 1 keric logo 1 keric logo 1 keric logo

Ak Vás článok zaujal, zazdieľajte ho na Facebook-u: