human rights values web top

"Human Rights Values" je medzinárodný projekt 🇪🇺 Erasmus+, ktorý predstaví, vyškolí a prezentuje kľúčové myšlienky v oblasti ľudských práv s prepojením na mediálnu gramotnosť.

🥷 Účastníci budú aktívne zapojení do prezentácie problematiky ľudských práv vo svojich krajinách vo všeobecnosti a budú mať možnosť diskutovať o svojich názoroch so skupinou. Tento projekt bude mať 5-mesačný vzdelávací program a bude zameraný na rozvoj vlastného projektu vo svojej komunite.

Vzdelávanie v oblasti ľudských práv umožní účastníkom diskutovať dôležité otázky ako diskriminácia a marginalizácia, sociálne spravodlivosť, extrémizmus, (mediálne) vnímanie náboženstiev a ľudské práv. Poznatky, ktoré sa získajú v rámci TC, zlepšia zručnosti v oblasti vzdelávania o ľudských právach, mentorstvo, uvedenie získaných vedomostí do praxe a kvalitu práce účastníkov s mladými ľuďmi.

Projekt bude pozostávať z dvoch etáp - dvoch školení, ktoré budú zamerané na neformálne vzdelávanie prostredníctvom tvorivosti a inovácií.
🛫 1. etapa: Česká republika, 13.3.2023 - 19.3.2023
🛫 2. etapa: Lori, Arménsko, 25.5.2023 - 31.5.2023

Plný infopack: https://ngogenesis.com/wp-content/uploads/2022/09/Human-Rights-Values.pdf 

Neváhaj a napíš nám na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Ak Vás článok zaujal, zazdieľajte ho na Facebook-u: