Hľadáš dobrodružstvo, príležitosť zmeniť svet k lepšiemu a príležitosť získať cenné zručnosti a skúsenosti? Máme pre teba vzrušujúce správy! V súčasnosti máme dve voľné dobrovoľnícke pozície v Taliansku prostredníctvom Európskeho zboru solidarity.

Účasť mladých ľudí vo vidieckych komunitách v Roccantica



Trvanie: 8 mesiacov ( jún 2023 - január 2024)
Lokalita: Roccantica, Taliansko
INFOPACK

V tomto malebnom stredovekom mestečku budeš mať príležitosť pracovať so skupinou štyroch dobrovoľníkov z rôznych krajín. Budete sa podieľať na organizovaní podujatí pre deti a mládež, pracovať na horskom útulku, propagovať pomalú turistiku a poskytovať administratívnu podporu. Je to jedinečná príležitosť ponoriť sa do miestnej komunity, spoznať jej kultúru a prispieť k jej rozvoju.

Práca s ľuďmi s mentálnym postihnutím na sociálnej farme v Nettune

Trvanie: 8 mesiacov (polovica septembra - október 2023 - jún 2024)
Lokalita: Námestie sv: Nettuno, Taliansko
INFOPACK

Ak ťa zaujíma pozitívny vplyv na životy ľudí s mentálnym postihnutím, táto dobrovoľnícka príležitosť je pre teba ako stvorená. Budeš pracovať so skupinou troch dobrovoľníkov z rôznych krajín na sociálnej farme, starať sa o farmu a jej zvieratá, podporovať vzdelávací proces ľudí so zdravotným postihnutím, učiť sa o ekologickom poľnohospodárstve a propagovať európske programy pre mládež.

Obe tieto príležitosti ponúkajú jedinečný kultúrny zážitok, možnosť rozvíjať nové zručnosti a šancu zmysluplne zmeniť životy iných. Počas svojej dobrovoľníckej cesty budete mať k dispozícii aj podporu a vedenie skúsených mentorov.

Nenechaj si ujsť túto úžasnú príležitosť spoznať Taliansko, nájsť si nových priateľov a prispieť k zmysluplným projektom! 

Ak máš vek od 18 do 30 rokov a zaujímate sa o dobrovoľnícku činnosť v rámci Európskeho zboru solidarity, neváhaj nás kontaktovať, aby ste získali viac informácií a začali proces podávania prihlášok.

Tešíme sa, že sa nám ozveš a privítame ťa pri týchto úžasných dobrovoľníckych príležitostiach v Taliansku!

CV a motivačný list v angličtine, ako aj akékoľvek otázky pošli Lenke.

Aktuálne otvorené projekty našich partnerov a všetko o dobrovoľníctve v zahraničí nájdeš na našej stránke 👇

 

 

Lenka Hruškova Šimon Mareček
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
+421 902 617 922
 

Ak Vás článok zaujal, zazdieľajte ho na Facebook-u: